Vállalkozó Strat II. program

Júniustól elindul az országos Vállalkozó Start II. Program, amely több mint hatmilliárd forint hazai forrásból támogatja az önfoglalkoztatást és a vállalkozások indulását. A program vissza nem térítendő támogatást nyújt induló egyéni és mikrovállalkozásoknak, segítve a kezdeti költségek fedezését, komplex szolgáltatásokkal és versenyképességük növelésével. A programra jelentkezhetnek piacképes üzleti ötlettel rendelkező magyar állampolgárok, akik fenntartható vállalkozást kívánnak létrehozni. A résztvevők vállalkozói képzésben és tanácsadásban részesülnek, majd az elfogadott üzleti terv alapján indulhatnak el vállalkozásukkal, legfeljebb 4,5 millió forint vissza nem térítendő támogatásra pályázva. A támogatás bérköltségekre és versenyképességük fejlesztésére fordítható, és a programban résztvevők vállalják, hogy legalább 2 évig aktívan részt vesznek vállalkozásuk működtetésében, valamint igénybe veszik a mentorálási szolgáltatást az OFA Nonprofit Kft. munkatársaitól.

Részletek az alábbi oldalon : https://ofa.hu/hu/news/vallalkozo-start-ii-program-az-indulo-vallalkozasokert?fbclid=IwAR30fjrzQfo9EKd7mk32map29mAxU1Unwvt4GSfaZrqre5ZLTeGaiUmCQUg

Amennyiben pályáznál vagy induló vállalkozásodhoz könyvelőre lenne szükséged, keress az oldalon megadott email címen vagy telelfonon.